Elämänohjausta  –  Stressinhallintaa  –  Emotionera!® (Tuntoile!)  –  Vuorovaikutustyöpajat
Ruotsinkielenkursseja  –  Kirjoitustyön ohjausta  –  Kielenhuoltoa


Elämänohjausta
Tuntuuko sinusta, ettet riitä, eikä aikakaan riitä mihinkään? Oletko lujasti kiinni vanhoissa ajatuskaavoissa? Etsitkö sisäistä tasapainoasi?

Minä lupaan kuunnella. Havaitse ihmeellinen kehitys joka alkaa siitä kun asiat lausutaan ääneen. Suo itsellesi aivan oma hetki, jolloin sinä itse, ja elämä sinun näkökulmastasi, on pääasia.

Stressinhallintaa
Miksi olet stressaantunut? Miten voit saada stressistä positiivista energiaa? Opi asettamaan asiat tärkeysjärjestykseen sekä rentoutumaan. Enemmän itsetuntoa – vähemmän vaatimuksia.

Emotionera!® (Tuntoile!)
Työpajoja kehosta sekä tunteista. Ota selvää tunteiden piilopaikoista kehossasi ja miten kehosi toimii tunteiden ukkosenjohdattimena. Psykodraamakoulutuksen opinnäytteessään Tove on tutkinut miten tunteet ja keholliset oireet liittyvät toisiinsa. Lue lisää tästä (ruotsiksi).

Vuorovaikutustyöpajat
Haluatko parantaa vuorovaikutustaitojasi? Haluaisitko kohdata työkaverisi aivan uudenlaisessa tilanteessa? Onko yhteistyössä kehittämisen tarvetta? Voisiko töihin olla entistä mieluisampaa tulla? Yttra tarjoaa Vuorovaikutustyöpajoja, jotka sisältävät käytännöllisiä harjoituksia osallistujien tarpeiden mukaan. Saat mahdollisuuden kehittää johtamis- ja yhteistyötaitojasi, vahvistaa itsetuntemustasi ja edesauttaa persoonallista kasvuasi.


Yttra tarjoaa myös seminaareja ja kursseja teemoista stressinhallinta, elämänhallinta ja ryhmädynamiikka. Inspiroidu ja saavuta tavoitteesi henkilökohtaisesti tai työyhteisön kanssa.

Ruotsinkielenkursseja
Alkeis- tai jatkokurssit, joilla vuorovaikutustaidot ovat keskeisin asia. Kurssit sopivat sekä yrityksille että yksityisille, vaihtoehtoina ruotsin kielen taito yleisesti tai suunnattuna omalle erikoisalalle.

Kirjoitustyön ohjaus
Työstämme yhdessä sinun omaa tai yrityksesi tekstimateriaalia. Sinulla tai yritykselläsi on tarvittava tieto ja sisältö, minä autan sen ilmaisemisessa, jotta saatte mahdollisimman paljon irti esim. markkinoinnistanne.


Yttra tarjoaa myös kielenhuolto-, oikoluku- sekä käännöspalveluita (ruotsinkielelle suomen, englannin, norjan, tanskan ja islannin kielestä)